2310.590441
follow us on:

Τα μας

Σερφάρισμα στο Διαδίκτυο; Απαραίτητη η γονική συναίνεση!

 Η ασφαλής περιήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο, προκαλεί έναν από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σημερινοί γονείς. Το παν είναι ορθή διαπαιδαγώγηση και οι σωστές κατευθύνσεις που οφείλουν να δώσουν οι γονείς στα παιδιά αναφορικά με τη χρήση του Διαδικτύου. Τα μέτρα προστασίας όμως, δεν μπορούν να έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και περιοριστούν σε θεωρητικό επίπεδο, αφού οι πηγές κινδύνου για ένα παιδί μπορούν να προέλθουν από πολλές πηγές. Η προσθήκη φίλτρων γονικού ελέγχου μπορεί να διασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό την ασφαλέστερη πλοήγηση των νεαρών χρηστών. Τα συστήματα φιλτραρίσματος και τα εργαλεία γονικού ελέγχου είναι προγράμματα που ρυθμίζουν την πρόσβαση σε πληροφορίες ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο σύμφωνα με καθορισμένα κριτήρια. Ορισμένες βασικές λειτουργίες που θα πρέπει να περνάνε από γονικό φίλτρο είναι οι ώρες χρήσης του υπολογιστή από το παιδί, o τύπος των παιχνιδιών που μπορεί να παίζει και τα προγράμματα που μπορεί να εκτελεί.

Πόσο ασφαλής είναι η σύνδεσή σου;

Όλοι μας χρησιμοποιούμε το Internet για ενημέρωση, ψυχαγωγία αλλά και εξυπηρέτηση καθημερινά. Πόσο ασφαλείς είναι όμως οι πληροφορίες που ανταλλάσσουμε μέσω διαδικτύου; Δε χρειάζεται να φοβάσαι, αρκεί να είσαι λιγάκι προσεκτικός: – Μην μπαίνεις ποτέ σε υπηρεσίες web banking και μην εισάγεις κωδικούς καρτών από δημόσιο δωρεάν δίκτυο Ο μόνος πραγματικά ασφαλής τρόπος να προστατευτείς από υφαρπαγή δεδομένων είναι να χρησιμοποιείς τα δεδομένα του κινητού σου για κάθε online αγορά ή τραπεζική συναλλαγή. -Χρησιμοποίησε προγράμματα μόνο από αξιόπιστες πηγές. Η χρήση προγραμμάτων που βρίσκεις στο Διαδίκτυο πρέπει να γίνεται μόνο όταν είσαι βέβαιος για την πηγή της προέλευσής τους. – Μην επιτρέπεις στη συσκευή σου να θυμάται το δίκτυο Οι περισσότερες συσκευές απομνημονεύουν και συνδέονται αυτόματα σε hotspots που έχουν χρησιμοποιηθεί έστω και μια φορά στο παρελθόν. Οι απατεώνες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους access point, στο οποίο θα συνδεθεί το κινητό σου αυτόματα και θα αποκτήσουν έτσι πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σου.

5 tips για πιο γρήγορο ίντερνετ

Αν η ταχύτητά σου στο Internet δεν είναι η αναμενόμενη, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερο σήμα και κατά συνέπεια ταχύτερο δίκτυο. Με το Internet να αποτελεί εργαλείο δουλειάς, μέσο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, είναι σίγουρο πως τόσο η ταχύτητα όσο και η ποιότητα της σύνδεσης μετράει. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του διαδικτύου είναι η κακή ποιότητα σήματος του router τους. Αν και κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, εφαρμόζοντας τα παρακάτω απλά βήματα, το πρόβλημα της εξασθενημένης σύνδεσης μπορεί να βελτιωθεί. Τοποθέτησε το router σου στο κέντρο του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο το σήμα θα διανέμεται ισομερώς προς όλες τις κατευθύνσεις. Σήκωσέ το από το έδαφος. Ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί τα περισσότερα router έχει ως αποτέλεσμα να εκπέμπουν το σήμα τους ελαφρώς προς τα κάτω. Κράτησέ το μακριά από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Κι αυτό γιατί ενδέχεται να προκαλέσουν παρεμβολές στο σήμα του. Κράτησε το router μακριά από τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματα τηλέφωνα, και κάθε άλλου είδους ασύρματες συσκευές.

Στην HTELCO είμαστε διαφορετικοί γιατί…. | Internet υψηλή ταχύτητα

Επιλέγοντας ως πάροχο επικοινωνίας την HTELCO είσαι ελεύθερος να έχεις το είδος της συνεργασίας που επιθυμείς. Έχουμε σταθερά υψηλή ταχύτητα, χωρίς κουραστικά σκαμπανεβάσματα, ακόμη και τις ώρες αιχμής. Είμαστε ευέλικτοι στις διαδικασίες μας Μπορείς να αποκτήσεις τις υπηρεσίες της HTELCO με ένα τηλεφώνημα Είμαστε παντού στο Νομό Θεσσαλονίκης και σύντομα και στη Χαλκιδική Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις δικές σου τηλεπικοινωνιακές ανάγκες, αφού διαμορφώνεις το δικό σου πακέτο επικοινωνίας, όπως και όποτε το χρειάζεσαι. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Όλα είναι ξεκάθαρα και απλά.

Χωρίς συμβόλαιο | Internet: Το δυνατό μας σημείο

Το internet σήμερα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Μέσα από αυτό ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, εύκολα και γρήγορα, ανταλλάσσουμε απόψεις, συλλέγουμε πληροφορίες, πληρώνουμε λογαριασμούς, κάνουμε αγορές και πωλήσεις, επιλέγουμε ψυχαγωγία, ενημέρωση, επικοινωνία. Τώρα με τα πακέτα της HTELCO η καθημερινότητά γίνεται ευκολότερη: Αν εργάζεστε από το σπίτι, αν είστε μικρή η μεγάλη επιχείρηση, αν σερφάρετε αναζητώντας πηγές εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, αν παρακολουθείτε ταινίες ή ακούτε τραγούδια, τα πακέτα της HTELCO σας δίνουν πρόσβαση στο κόσμο του internet, εύκολα, γρήγορα και κυρίως χωρίς συμβόλαιο και μακροχρόνια δέσμευση.  

Χωρίς δεσμεύσεις | Με την HTELCO μπορείς να κερδίσεις την αξία που εσύ επιθυμείς στην επικοινωνία σου

Χωρίς δεσμεύσεις! Γιατί η ΗΤΕLCO είναι η εταιρία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους  αδιάλειπτη πρόσβαση στη πληροφορία και την επικοινωνία. Με οικονομικές προτάσεις, σταθερότητα δικτύου, αλλά και άμεση αποτελεσματική εξυπηρέτηση η ΗΤΕLCO είναι ό νέος αξιόπιστος πάροχος σταθερής και internet. Είναι η εταιρία που ταιριάζει σε όσους θέλουν να επικοινωνούν ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς προϋποθέσεις και ψιλά γράμματα. Είναι η εταιρία όπου ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, σημαντικός και έχει το δικαίωμα να διεκδικεί άμεση, χωρίς καθυστερήσεις και πολύωρη αναμονή, εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα έχετε μόνο όφελος.


Designed & developed by διαφημιστική εταιρία Θεσσαλονίκη

         2310.590441           FOLLOW US!

Αδειοδοτημένος Τηλεπικοινωνιακός
Πάροχος (αρ. μητρώου: 14-162)


Designed & developed by διαφημιστική εταιρία Θεσσαλονίκη

FOLLOW US!  

       2310.590441


Αδειοδοτημένος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος (αρ. μητρώου: 14-162)